Donkergroen steunt Operatie Steenbreek in strijd tegen verstening
augustus 29, 2017
Gedicht: Verharding
augustus 31, 2017

Beeldbank

Stichting Open Boek zet voor Operatie Steenbreek de beeldbank op. Deze Stichting zet zich in voor een mooie en gezonde leefomgeving. Op de leefomgeving-beeldbank sjon.nl van Stichting Open Boek tref je ruim 40.000 foto’s over diverse buiten-onderwerpen aan. Stichting Open Boek maakt speciaal foto’s voor de aangesloten gemeenten van Operatie Steenbreek. Je vindt bijvoorbeeld foto’s van particuliere (steenbreek)tuinen in de rubriek tuinen. Naast tuinen zijn ook vele andere aspecten van de leefomgeving in de gemeente gefotografeerd.

Aangezien onze samenwerking recent bekrachtigd is, zijn nog niet in alle gemeenten foto’s gemaakt. Gemeenten die tot nu toe in de beeldbank staan zijn:

Wanneer aanvullende fotografie of een nieuwe gemeente aan de beeldbank is toegevoegd, krijg je dat via deze nieuwsbrief te horen. Je gemeente kan op verzoek voorrang krijgen om (uitgebreider) gefotografeerd te worden. Laat dit dan a.u.b. aan het secretariaat weten.

Tarieven van digitaal geleverde foto’s
Voor toepassing op internet (lage resolutie, 100 dpi)

  • Klein A6 €10,00
  • Middel A5 €15,00
  • Groot A4 €25,00

Voor toepassing in print (hoge resolutie, 300 dpi)

  • Klein A6 €45,00
  • Middel A5 €60,00
  • Groot A4 €75,00
  • Extra groot A3 €90,00

Gemeenten die interesse hebben in foto’s kunnen tot 150 euro foto’s via Operatie Steenbreek ontvangen. Dit valt onder het lidmaatschap. Geef via info@operatiesteenbreek welke foto de voorkeur – graag de foto id doorgeven – heeft en wij zorgen ervoor dat je de foto ontvangt. Is het bedrag van 150 euro niet toereikend dan kun je ook via de site sjon.nl zelf de foto’s bestellen.

Comments are closed.